Bazarul nou din Piata Muncii si Piata Maratei vor fi inaugurate la sfarsitul acestei saptamani daca totul merge conform planurilor conducerii CMI Urban Piatra Neamt. Lucrarile la Bazar sunt aproape de final, iar numarul cererilor pentru noile spatii este foarte mare, avand in vedere faptul ca vanzatorii de marfuri industriale care aveau spatii in Piata centrala se vor muta acum acolo.

Ioan Fiterau, director CMI Urban Piatra Neamt
„Noi speram sa inauguram Bazarul din muncii la sfarsitul acestei saptamani. Pana acum avem depuse 150 de cereri pentru spatiile de acolo unde vor veni atat comerciantii din Bazarul vechi cat si cei care aveau marfuri industriale in piata. In momentul de fata se lucreaza la modalitatile prin care se vor atribui acele spatii. Unii vor in fata, altii vor in spate si asa mai departe. Se va organiza o licitatie deschisa, cu strigare pentru atribuirea respectivelor spatii in Bazarul din Muncii. Va fi de asemenea o selectie a comerciantilor care vor locurile din fata, facuta dupa criterii precum cel al platii chiriei, al vechimii contractului de inchiriere cu Urbanul sau cel al tipurilor de produse pe care le vand”

Piata Maratei, igienizata si reabilitata, desi functioneaza de cateva zile, va fi inaugurata oficial de catre autoritati in aceeasi zi in care va avea loc si deschiderea oficiala a Bazarului din Piata Muncii.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.