USR-istii sunt pe cale sa reinstaureze in Romania cea mai crunta cenzura pentru posturile TV si probabil ca nu se vor opri aici, ci vor incerca sa-si impuna viziunile neomarxiste si in celelalte mijloace media. USR s-a ridicat in optiunile electoratului din Romania, proclamand respectarea drepturilor, libertatilor si transparantei. Odata ajunsi la guvernare, micii stalinsti crescuti in laboratoarele soroșiste, își dau arama pe fata si își expun ideile comunistioide in toata splendoarea lor, ba mai mult, acum au toate parghiile necesare sa le și puna in practica.

Deputatul USR de Neamt, Iulian Bulai, (venit de nicaieri, intrat pentru a doua oara in Parlament si ajuns una dintre ele mai pronuntate voci ale simpatizantilor praticilor staliniste) a anuntat cu mare emfaza ieri, ca nu vom mai avea voie sa ne indoim de nimic la TV, nici macar de pandemie sau de utilitatea vaccinului, pentru ca in CNA vor ajunge 4 noi membri CNA, instruiti sa puna cu botul pe labe si cea mai mica urma de libera exprimare.  „Manipularea, conspirațiile, negaționiștii și lipsa deontologiei jurnalistice ar trebui să fie tratate diferit și sancționate, conform legii, începând de marți. Am mare încredere că acest lucru se va întâmpla și că cei 4 noi membri ai Consiliului vor readuce în CNA profesionalismul și corectitudinea de care avem nevoie în media românească. Vă rog, doar, să mai aveți răbdare 2 zile. Pentru că lucrurile se schimbă”, trâmbițează Bulai pe facebook.

Prin ”negationistii” invocati de deputatul statuie-surogat, se poate intelege orice. Negationistii pot nega (a se intelege si a critica) nu numai farsa pandemiei, ci pot nega capacitatile guvernului, ale oricarui politician, pot nega politicile guvernamentale, pot nega o interventie a fortelor de ordine, pot nega o decizie a unui primar, pot nega orice li se pare in neregula. Prin urmare, conform intentiilor USR-istilor, nu vom mai avea voie sa ne indoim de nimic, nu vom mai putea emite opinii, ci trebuie sa ne conformam indicatiilor puterii, sa ne incolonam spre directia arătată de noii stalinisti de la USR.

De asemenea, ”conspirationisti”, este un termen cu o varietate larga de intelesuri. De exemplu, daca intr-o emisiune TV se va spune ca o decizie politica ar putea avea alte urmari decat cele declarate, se va considera ca esti autorul unei conspiratii, ai spus-o in fata camerei in platou, deci televiziunea poate fi sanctionata de CNA. Si sa nu uitam, ca CNA poate merge cu sanctiunile pana la retragerea licentei si inchiderea posturilor TV.

Cei doi termeni ”negationisti” si ”conspirationisti”, nu pot fi definiti clar, lasand o usa larg deschisa catre abuzuri si razbunari politice inimaginabile.

Asadar, asistam la grave atacuri la adresa democratiei din Romania, cu USR-istul Bulai pe post de vioara întâi. De altfel, Bulai a propus cenzurarea posturilor TV si la inceputul acestui an, cand a declarat ca glumele la adresa presedintelui tarii nu ar trebui sa fie permise la televiziunea publica. Si a demonstrat ca nu e de gluma, cand a demarat un plan de acaparare politica a TVR, prin schimbarea conducerii, dupa emisiunea de Revelion, cand a fost ironizat presedintele Iohannis.

Prin aceste ultime declaratii ale lui Bulai, USR devine fara indoiala cel mai toxic partid politic din Romania, cu evidente orientari extremiste, promotor al instaurarii unui regim totalitar, de factura fascista, daca ar fi sa luam in calcul si declaratiile si actiunile din ultimul timp, ale reprezentantilor acestui partid.

Iar daca opozitia va ramane in aceeasi stare de adormire ca pana acum, avem toate sansele sa vedem Tribunale ale poporului si procese pe stadioane impotriva dusmanilor de clasa. Si de ce nu, cu Bulai la pupitrul de judecator, infierând cu manie proletara pe ”negationisti” si ”conspirationisti”.

Ionut CORFU (acest articol reprezinta o opinie ce poate fi considerata negationista si/sau conspirationista)

 

 

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Asteptam primul rand de pionieri care îsi vor primi cravata intr o mica ceremonie langa statuia lui Bulai. In rolul statuiei lui Bulai va fi chiar dl. Bulai. Cine poate face pe statuia mai bine decat el? Politistul gasit la pensat pe banii contribuabililor este inofensiv pe langa ce face acest ales al poporului pe banii oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.