O bestie cu chip de om a fost retinuta ieri de procurorii DIICOT la Roman. Barbatul de 44 de ani, își viola băitul și fetita și îi trimitea si la cersit. Copiii cu varste de 11 si 12 ani, locuiau doar cu cel care ar fi trebuit sa le fie tata. Acestia erau violati inca de cand aveau 8 si 9 ani. ”La data de 05.04.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamţ au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, în vârstă de 44 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuată şi trafic de minori.

În fapt s-a reţinut că, începând cu anul 2019, inculpatul, prin amenințări cu acte de violență, a constrâns doi minori să practice cerșetoria, pe raza municipiului Roman, minori pe care i-a găzduit în locuința sa, beneficiind de sumele de bani obținute de aceștia.
De asemenea, în luna martie 2021, inculpatul a întreținut relații sexuale, prin constrângere, cu cei doi minori.

La data de 05.04.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Neamț împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Neamț au efectuat un număr de 2 percheziții domicliare, în urma cărora a fost pus în aplicare un mandate de aducere.

Inculpatul va fi prezentat Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Activitățile au beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

În cadrul audierilor, persoanele vătămate au beneficiat consiliere psihologică, precum și de toate drepturile și măsurile de protecție prevăzute de Codul de Procedură Penală.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmite DIICOT Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.