Nu mai putin de 16 biciclisti beti au fost sanctionati de politistii de la rutiera din Neamt, in doar doua zile. In total, 80 de biciclisti au fost amendati. Nici pietonii care au traversat neregulamentar nu au scapat, cu acestia politistii fiind ceva mai ingaduitori, aplicand 62 de avertismente , se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

”În perioada 18-19 octombrie a.c., polițiștii rutieri nemțeni au acționat pentru combaterea nerespectării normelor rutiere de către bicicliști precum și pentru combaterea abaterilor săvârșite de către pietoni.

Astfel, în cele două zile de acțiune au fost aplicate în total 388 sancțiuni contravenționale din care 62 au fost aplicate pietonilor ( toate cu avertisment) și 80 bicicliștilor.

Din cele 80 sancțiuni contravenționale aplicate bicicliștilor un număr de 16 au fost aplicate pentru conducerea bicicletelor sub influența alcoolului și 19 pentru nefolosirea vestei reflectorizante.

În acest week-end polițiștii rutieri nemțeni vor desfășura acțiuni pe raza județului Neamț, pe depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimului legal de viteză.”

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.