Copiii din Neamt au posibilitatea de a participa, pe durata verii, la programul „Biblioteca de vacanta”, pus la dispozitia lor de Biblioteca Judeteana „G. T. Kirileanu” Neamt. In cadrul acestui program se vor desfasura actiuni informativ-recreative pentru dezvoltarea personalitatii la varste mici, in scopul formarii unor atitudini si deprinderi de lucru in echipa, prin activitati de invatare prin joc.

Activitatile sunt organizate zilnic, in perioada 6 iulie – 27 august, de luni pana joi, intre orele 10.00-12.30, durata unui pachet complet de „biblioteca de vacanta” fiind de 2 saptamani. Atelierele incluse in program au in vedere sa acopere o tematica diversa (cluburi de lectura, ateliere-dezbatere: stiinta si cunoastere, cultura si civilizatie europeana, drepturile copilului, ateliere handmade/quilling, jocuri logice si distractive, educatie rutiera si civica), astfel incat sa raspunda celor mai variate gusturi si curiozitati ale copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani.

Sunt disponibile 20 de locuri pentru o perioada de 2 saptamani, pentru fiecare din cele doua grupe de varsta (6 – 9 ani si 10 – 13 ani), inscrierile facandu-se la Sectia de carte pentru copii & Ludoteca „Ion Creanga” a Bibliotecii Judetene Neamt, in perioada 1-3 iulie, in intervalul orar 9.00 – 17.00.

Organizatorii activitatilor acestui proiect sunt Centrul de Informare Comunitara, Sectia de arte, carte straina si multimedia „Victor Brauner” si Sectia de carte pentru copii & Ludoteca „Ion Creanga”, din cadrul Bibliotecii Judetene, avand ca parteneri institutii publice, dar si voluntarii bibliotecii.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.