Biciclistii din Piatra Neamt și din împrejurimi sau de oriunde, sunt asteptati duminica la o nouă runda de pedalat prin natură, la Gîrcina, la editia a treia a ”Gârcina Bike Tour”, o manifestare care îmbină sportul cu mișcarea de agrement, initiata recent de primarul Mihai Gontaru și care s-a bucurat de un numar mare de participanti, încă de la prima editie. La editia din luna mai, au participat peste 400 de persoane.

Startul se dă ca de obicei de la Baza Sportivă din Oprișeni și poate participa oricine, de la copii la adulti, gratis, singura conditie pentru doritori, fiind să aibă în dotare o bicicletă. În plus, la sosire, în Poiana Mătieș din Cuiejdi, Primăria Gîrcina a pregătit un picnick la iarbă verde, cu produse culinare asigurate de producători locali din comună, dar și cu surprize care nu vor putea fi văzute decat la fata locului.

Dragi prieteni vă așteptăm duminică 2 octombrie, ora 11 la Baza Sportiva Oprișeni, pentru a da startul la ediția de toamna Gârcina Bike Tour. Toți iubitorii de plimbare în aer liber sunt așteptați pentru o tură cu bicicleta pe un traseu de dificultate medie cu o lungime de aproximativ 15 Km( nici un participant nu va fi lăsat in urmă), cu destinația Poiana Mătieș în imediata vecinătate a Lacului Cuiejdel! Bineînțeles nu vor lipsi unele surprize culinare pe care Primăria Comunei Gârcina, Producătorii din Zonă și Consiliul Local vi le- au pregătit. Așadar vă așteptăm în număr cât mai mare, indiferent de vârstă, să profităm de vremea frumoasă și peisajele superbe!”, transmite primarul Mihai Gontaru.

Imagini video de la Gîrcina Bike Tour ediția a II-a (luna mai 2022) AICI

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.