Gârcina Bike Tour a ajuns la edița a patra și va avea loc duminică, 4 iunie la ora 12. ”Traseul este de la Baza Sportivă Oprișeni- Poiana Almaș dificultate medie 12km pentru toate vârstele! Persoanele din Piatra Neamț care doresc sa participe pot sa ajungă la Baza Sportiva Oprișeni pe Strada Dragoș Vodă de la Stadionul Municipal Ceahlăul!”transmite primarul Mihai Gontaru, cel care a pus bazele acestei manifestări sportive în milocul naturii, ce ia tot mai mare amploare, de la ediție la ediție. Peste 400 de persoane au răspuns prezent la ediția din luna septembrie 2022, iar pe 4 iunie se estimează că vor lua startul peste 500 de participanți.

Ca de obicei, și această ediție își așteaptă participanții la linia de sosire cu un festin culinar cu bucate tradiționale românești, pregătit de producători locali din Gîrcina.

Între timp, ”Gîrcina Bike Tour” s-a și brand-uit, căpătând o identitate vizuală (logo) dar și pagină de facebook.

În căutarea aventurii pe două roți, Gârcina Bike Tour te așteaptă la ediția a IV-a a evenimentului nostru!

Suntem încântați să anunțăm că ni se alătură un vechi prieten și partener al evenimentului și în acest an: Asociația ATAC Piatra Neamt.

 Cu sprijinul Asociației ATAC, comunitatea noastră de pasionați de sport și bicicletă va avea parte de momente memorabile în timpul evenimentului. Așa cum s-a întâmplat și anul trecut, ATAC va organiza în Poiana Almaș evenimente de relaxare pentru participanți, inclusiv un traseu cu arcul și multe altele! 

 Ne simțim privilegiați să avem un partener atât de implicat și dedicat ca Asociația ATAC alături de noi. Le mulțumim că sprijină această inițiativă și contribuie la crearea unei experiențe unice pentru toți participanții. 

 Rețineți data: 4 iunie la ora 11:30 dimineața de la Baza Sportivă Oprișeni. Plecarea se va face la ora 12:00, iar traseul va fi spre Poiana Almaș.

https://www.facebook.com/events/253024207206238/?ref=newsfeed

Vă așteptăm cu mare entuziasm să vă bucurați de pedalatul prin peisaje spectaculoase și să vă relaxați într-o atmosferă minunată în Poiana Almaș!

 Așadar, pregătește-ți bicicleta și hai să creăm împreună amintiri de neuitat la Garcina Bike Tour!”, transmit organizatorii.

Imagini video de la Gîrcina Bike Tour ediția a II-a (luna mai 2022) AICI

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.