Comentariul zilei apartine lui Romel Bîrjoveanu, consilier local PNL Piatra- Neamt. Pe un site trompeta al lui Arsene- PSD (nu are rost sa-i amintim numele) a aparut astazi un articol de tip odă deșănțată in care se vorbeste in termeni elogiosi la adresa ”domnului Ionel Arsene”, pentru ca la Spitalul Judetean Neamt a ajuns niste aparatura medicala care in alte tari se gaseste si in dispensarele comunale. Evident, in articol, aparatura este denumita ”rachetele lui Arsene” si toate meritele pentru achizitionare îi sunt atribuite tot ”domnului Ionel Arsene”, de parcă a fost cumparata din banii lui de acasa sau… din alta parte.

Romel Bîrjoveanu are un comentariu fabulos la oda de tip Scânteia: ”După rachete, așteptăm să citim și despre «tunurile»…”

brjv

Despre tunurile, rachetele, pocnitorile, petardele sau alte materiale pirotehnice de prin preajma lui Arsene, vom citi cu siguranta, dar nu pe site-ul trompeta, ci pe site-urile care fac presa, ori prin rechizitorii.

Din respect pentru cititorii nostri nu putem reproduce nici macar un pasaj din articolul respectiv. Un motiv pentru care nu publicam nici link-ul, ar fi acela ca nu vrem sa declansam o criză de lămâi in judetul Neamt acum, in prag de sarbatori.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Rade CIUR de OALA SPARTA ????!!! Romele,a ti facut vatianta din zona Pietei centrale un CALVAR.daca nu stiti de ce va bagati in seama precum chilotul in CUR ????!!! Halal clasa politica !!! in frunte cu “primarul” chitic!! poate va mai luati un mandat ,dar NU la Primarie !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.