Actiune de tip blitzkrieg astazi, a PNL-istilor din AGA Locativserv. In cateva ore, cu toate piedicile care le-au fost puse (VEZI SCANDAL MONSTRU LA LOCATIVSERV- ”JUSTIȚIARUL” JĂNEL, URLETE ȘI ÎNJURĂTURI. SE LASĂ CU DOSAR PENAL), acestia au reusit sa schimbe Consiliul de Administratie cu unul provizoriu, cel din urma luand decizia de a-l destitui pe directorul interimar Janel Iosub. In locul sau a fost numit Vladimir Togan, care era deja angajat in cadrul companiei, aflata in subordinea Primariei Piatra- Neamt.

Bine-nteles ca nu a lipsit nici de aceasta data circul, cand noua conducere a Locativ (AGA si CA) s-a trezit cu politia la usa in timpul sedintei. Politistii fusesera sesizati la 112 de Janel Iosub, cum ca cineva a intrat in prin efractie in sediul Locativ. Incercarea disperata a acestuia de a-si apara priviliegiile oferite de functia de director nu a avut rezultat, politistii dandu-si seama ca sesizarea nu se confirma si in mod normal, cel care i-a pus degeaba pe drumuri, ar trebui amendat.

Janel Iosub a fost contestat imediat dupa preluarea functiei de director, atat de primarul Chitic cat si de angajatii Locativ dar si de consilierii locali PNL. In opinia acestora, Iosub a savarsit numeroase abuzuri, tratand angajatii ca pe sclavi, adresandu-li-se cu limbaj jignitor si facand investitii din banii companiei, adica ai pietrenilor, pentru confortul sau personal: a achizitionat un autoturism Duster, si-a amenajat un birou de 80 de metri patrati, a angajat o secretara careia i-a oferit si un apartament din fondul de locuinte al Locativ, etc.

Vezi exemple mai jos:

ANGAJAȚII LOCATIV RĂBUFNESC: ”REGIM AL TERORII ȘI LIMBAJ VIOLENT”. ”JUSTIȚIARUL”, COMPARAT CU SECURITATEA
ABUZURI INCREDIBILE ALE ”JUSTIȚIARULUI DE CARTON” DE LA LOCATIVSERV: APARATURĂ DE INREGISTRARE AMBIENTALĂ A ANGAJAȚILOR ȘI APARTAMENT PENTRU SECRETARĂ, PE BANII PIETRENILOR
TRAI PE VĂTRAI LA LOCATIVSERV- MAȘINĂ LA SCARĂ ȘI WEEKEND LA BRAȘOV PENTRU DIRECTORUL ”JUSTIȚIAR”
BANI CU NEMILUITA, LA DISPOZIȚIA DIRECTORULUI LOCATIVSERV- ”SE HUZUREȘTE PE BANII PIETRENILOR” (CHITIC)
CE FĂCEA ”JUSTIȚIARUL” JĂNEL, PE BANII PIETRENILOR, DIN PRIMA ZI CÂND A AJUNS DIRECTOR LA LOCATIVSERV
JĂNEL IOSUB, DIRECTORUL LOCATIV, LUAT ÎN COLIMATOR DE PRIMARUL CHITIC: ”AUDIT FĂCUT ILEGAL”, ”DOMNUL DIRECTOR NU MAI ÎNCĂPEA ÎN BIROU”

Cu un tupeu inimaginabil, chiar astazi, in ultima sedinta a vechiului CA a fost aprobata o noua marire de salariu a fostului director, dar si intrarea acestuia in concediu de odihna. Salariul lui Janel Iosub fusese majorat la 9.999 (de la 10.000 se aplica o alta impozitare si ar fi ramas cu mai putini bani) de lei de la 7.000 de lei. Decizia majorarii salariului a fost insa anulata de noul Consiliu de Administratie, constituit in urma cu putin timp.

Ionut CORFU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.