Actiune de tip blitzkrieg astazi, a PNL-istilor din AGA Locativserv. In cateva ore, cu toate piedicile care le-au fost puse (VEZI SCANDAL MONSTRU LA LOCATIVSERV- ”JUSTIȚIARUL” JĂNEL, URLETE ȘI ÎNJURĂTURI. SE LASĂ CU DOSAR PENAL), acestia au reusit sa schimbe Consiliul de Administratie cu unul provizoriu, cel din urma luand decizia de a-l destitui pe directorul interimar Janel Iosub. In locul sau a fost numit Vladimir Togan, care era deja angajat in cadrul companiei, aflata in subordinea Primariei Piatra- Neamt.

Bine-nteles ca nu a lipsit nici de aceasta data circul, cand noua conducere a Locativ (AGA si CA) s-a trezit cu politia la usa in timpul sedintei. Politistii fusesera sesizati la 112 de Janel Iosub, cum ca cineva a intrat in prin efractie in sediul Locativ. Incercarea disperata a acestuia de a-si apara priviliegiile oferite de functia de director nu a avut rezultat, politistii dandu-si seama ca sesizarea nu se confirma si in mod normal, cel care i-a pus degeaba pe drumuri, ar trebui amendat.

Janel Iosub a fost contestat imediat dupa preluarea functiei de director, atat de primarul Chitic cat si de angajatii Locativ dar si de consilierii locali PNL. In opinia acestora, Iosub a savarsit numeroase abuzuri, tratand angajatii ca pe sclavi, adresandu-li-se cu limbaj jignitor si facand investitii din banii companiei, adica ai pietrenilor, pentru confortul sau personal: a achizitionat un autoturism Duster, si-a amenajat un birou de 80 de metri patrati, a angajat o secretara careia i-a oferit si un apartament din fondul de locuinte al Locativ, etc.

Vezi exemple mai jos:

ANGAJAȚII LOCATIV RĂBUFNESC: ”REGIM AL TERORII ȘI LIMBAJ VIOLENT”. ”JUSTIȚIARUL”, COMPARAT CU SECURITATEA
ABUZURI INCREDIBILE ALE ”JUSTIȚIARULUI DE CARTON” DE LA LOCATIVSERV: APARATURĂ DE INREGISTRARE AMBIENTALĂ A ANGAJAȚILOR ȘI APARTAMENT PENTRU SECRETARĂ, PE BANII PIETRENILOR
TRAI PE VĂTRAI LA LOCATIVSERV- MAȘINĂ LA SCARĂ ȘI WEEKEND LA BRAȘOV PENTRU DIRECTORUL ”JUSTIȚIAR”
BANI CU NEMILUITA, LA DISPOZIȚIA DIRECTORULUI LOCATIVSERV- ”SE HUZUREȘTE PE BANII PIETRENILOR” (CHITIC)
CE FĂCEA ”JUSTIȚIARUL” JĂNEL, PE BANII PIETRENILOR, DIN PRIMA ZI CÂND A AJUNS DIRECTOR LA LOCATIVSERV
JĂNEL IOSUB, DIRECTORUL LOCATIV, LUAT ÎN COLIMATOR DE PRIMARUL CHITIC: ”AUDIT FĂCUT ILEGAL”, ”DOMNUL DIRECTOR NU MAI ÎNCĂPEA ÎN BIROU”

Cu un tupeu inimaginabil, chiar astazi, in ultima sedinta a vechiului CA a fost aprobata o noua marire de salariu a fostului director, dar si intrarea acestuia in concediu de odihna. Salariul lui Janel Iosub fusese majorat la 9.999 (de la 10.000 se aplica o alta impozitare si ar fi ramas cu mai putini bani) de lei de la 7.000 de lei. Decizia majorarii salariului a fost insa anulata de noul Consiliu de Administratie, constituit in urma cu putin timp.

Ionut CORFU

 

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.