Un autoturism marca BMW, furat din Germania, a fost găsit ieri la Crăcăoani, în curtea parintilor unui bărbat din aceeasi localitate. Acesta era urmarit international pentru mai multe infractiuni, inclusiv pentru furtul masinii in cauza.

La data de 4 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au acționat pentru prevenirea și combaterea furturilor şi traficului cu autovehicule, precum și a depistării persoanelor urmărite.

Cu această ocazie polițiștii au identificat un bărbat de 35 de ani, din Crăcăoani, persoană care era urmărită la nivel internațional.

Pe numele acesteia, era emis de autoritățile judiciare din Germania un mandat european de arestare, pentru săvârșirea pe teritoriul Germaniei în perioada martie – mai a.c., a infracțiunilor de vătămare corporală, agresiune sexuală, amenințare și furt al unui autoturism de lux.

În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea confiscării, în curtea unui imobil din localitatea Crăcăoani, autoturismul în cauză, în valoare de aproximativ 136.000 de euro, înmatriculat în Germania.

Bărbatul de 35 de ani a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Curții de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț”, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.