BMW-urile dotate cu radar-pistol, au făut astăzi primele ”victime” printre șoferi, în Neamț. În doar 2 ore jumătate, 9 șoferi au rămas pietoni din cauza vitezei. În total, au fost aplicate 34 de amenzi, dintre care 30 numai pentru viteză peste limita legală. La acțiune au participat 10 polițiști cu 3 aparate radar.

IPJ Neamț: La data de 03 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au acționat, în intervalul orar 13:00-15:30, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteza pe Drumul Național 15 D, Piatra Neamț-Roman.

🚩Politisti rutieri – 10 cu 5 autospeciale de poliție
🚩Aparate radar – 3
🚩Auto controlate: 35
🚩Persoane legitimate:36
🚩 Testari alcool: 7
🚩Total contraventii: 34
🚩 Sancțiuni viteza: 30
🚩Alte sanctiuni OUG 195 din 2002 – 4
🚩 PC retinute: 9 pentru nerespectarea regimului legal de viteză

Polițiștii rutieri din Neamț au fost dotați cu două autospeciale marca BMW de ultimă generație, plus încă 3 radare tip pistol (trucam). În total, acum sunt 4 radare tip pistol cu care polițiștii rutieri vor acționa pe șosele. Doua dintre cele 3 noi radare, vor fi permanent pe cele două autospeciale BMW, aestea nefiind dotate cu aparat radar fix. Astăzi au fost prezentate presei noile autospecile și noile radare, care deja au făcut primele ”victime” în zona Girov.

Alte detalii, în materialul video de mai jos, realizat de tvmneamt:

I.C.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

 1. Problema e ca nu fac prevenire. Ei fac pandareala in locatii unde sunt indicatoare si zone cu marcaje prost facute sau intentionat iar ei stiu ca in acele zone nu ai cum sa faci reduceri prea mari de viteza. Ex . Drumul Balaurului unde s-au montat indicatoare de 30km/h pe o distanta de aproximativ 2km unde stau mafiotii
  si se zice ca e zona rezidentiala. Oare celelalte strazi nu fac parte din acelasi oras? Trebuie facute discriminari de trafic pt ca unii au bani numai de ei stiuti cum i-au facut? Asa ca amenzile si suspendarea permiselor este Ruleta Ruseasca la noi in Neamt.

 2. Asa este . Au pus acest bmw în sat. Mai exact în Pietrosani, Prahova . Doar ca să testeze acea masina. Dupa acest test am ramas si fara permis. Dar întrebarea mea către Politia Romana este: De persoanele care consuma bauturi alcoolice la magazinele lăturalnice din sat, de teribiliști, de copiii care merg pe scutere, CAND SE OCUPA?
  Sunt jalnici, dacă ii întrebi, răspund ca sunt pre puțin agenți….Sincer îmi este frica sa îmi las copiii pe strada.
  ALOOOO : PLOTIA ROMANA , nu justificati banii pe care ii încasați, lăsați vânătoarea, mergeți în teren și făceți-vă treaba.
  Dacă sun la 112 și spun ca am văzut un șofer care circula cu viteaza în sat , nu se întâmplă nimic.
  Asa sunt polițiștii din Petroșani, Puchenii Mari Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.