Bobbi Kristina, fiica regretatei cântărețe Withney Houston și a lui Bobby Brown, ar fi ieșit din coma în care se afla din 31 ianuarie, a afirmat tatăl tinerei de 21 de ani în timpul unui concert susținut sâmbătă în statul american Texas, relatează presa internațională de luni.

S-a trezit și mă vedea’, a susținut interpretul de hip-hop, potrivit portalului TMZ, care adăugat că informația a fost confirmată de un mesaj postat pe Facebook de Tina Brown, mătușa tinerei. ‘Bobbi s-a trezit și nu se mai află sub asistență medicală. Dumnezeu e mare!!! Vă mulțumesc pentru urările voastre, munca va continua, iar ei îi merge mai bine’, a relatat Tina Brown.

Clinica în care este internată de trei luni Bobbi Kristina nu a difuzat niciun comunicat legat de o ameliorare a stării ei de sănătate, așa încât dubiile persistă, conform Huffington Post, amintind că încă din februarie, medicii fuseseră de părere că unica fiică a lui Withney Houston era într-o situație fără speranță. Cu toate acestea, tatăl ei a refuzat să fie debranșată de la aparatele care o țin în viață.

O ieșire din comă ar putea ajuta la soluționare anchetei deschise după ce Bobbi Kristina a fost găsită fără cunoștință în baia apartamentului ei în ultima zi din luna ianuarie. Pentru moment, se iau în calcul două ipoteze: o tentativă de sinucidere sau o încercare de a o asasina, de care este suspectat prietenul ei Nick Gordon.

AGERPRES/(AS-autor: Cristina Mac, editor: Codruț Bălu)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.