Gest de omenie al comediantului Mihai Bobonete, care joacă rolul lui Bobiță în cunoscutul serial Pro TV, ”Las Fierbinți”.

Pe 9 mai, acesta a susținut un spectacol de Stand- Up Comedy pe scena Cinema Mon Amour din Piatra Neamț, alături de Mihai Rait, prietenul său și cel care-l interpretează pe Dorel în Las Fierbinți. După prestație, Mihai Bobonete i-a lăsat lui Victor Purice (omul- legendă care a scris istorie în Piatra Neamț, reușind de unul singur să salveze cinematograful denumit pe vremuri ”Panoramic”) aproximativ 1.500 de lei, cu titlu de donație pentru întreținerea Cinema Mon Amour. Actorul s-a și semnat pe una dintre bancnotele de 100 de lei, alături de mesajul ”De la Bobo”.

Asa se ajuta Cinematograful Mon Amour pentru a deveni mai primitor si placut pentru comunitatea noastra ! Multumesc, prietene Bobo!”, transmite Victor Purice pe facebook.

Victor Purice spune că gestul făcut pe 9 mai de Mihai Bobonete, nu este singular. De fiecare dată când are spectacol la Cinema Mon Amour, acesta lasă o sumă de bani pentru cinematograf.

Foto: Victor Purice alături de Mihai Bobonete și Mihai Rait după spectacolul de pe 9 mai de la Piatra Neamț

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.