Bogdan Gvrilescu, presedintele PMP Neamt si candidat la Camera Deputatilor, anunta ”Pactul PMP pentru Sanatate”. Gavrilescu spune ca PMP are in intentie sa opreasca furturile din sistem, sa desfiinteze baronii din Sanatate si mai ales, sa faca toate demersurile necesare pentru construirea a 5 spitale regionale. din fonduri europene. ”Sănătatea noastră este cea mai importantă, iar acest lucru îl înțelegem, mai bine ca oricând, în aceste vremuri tulburi, de pandemie.
 Proiectul PMP pentru sănătate vizează să oprim furtul din domeniul sănătății și să desființăm baronii din sănătate!
 Vrem să construim spitale noi și moderne! Accesam fonduri europene în exercițiul financiar 2021 – 2027, și construim 5 spitale regionale. Este vital să dotăm spitalele județene, municipale și orășenești cu echipamente medicale moderne.
Pe lista proiectelor Partidului Mișcarea Populară este și înfiinţarea unui spital de rang european, cu cele mai înalte dotări şi laboratoare de cercetare – o atracţie profesională şi financiară pentru medici.
De asemenea, susțin creșterea capacităţii de producţie de medicamente în România și capacităţii României de a produce vaccinuri la Institutul Cantacuzino. România sănătoasă!
Noi mișcăm Neamțul!”, transmite Bogdan Gavrilescu.
I.C.
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.