”Cer respect pentru mediu!”, spune Bogdan Gavrilescu, presedintele PMP Neamt, candidat la Camera Deputatilor din partea aceleiasi formatiuni politice. Gavrilescu este determinat ca din pozitia de deputat, sa lupte in Parlament pentru oprirea taierilor ilegale de paduri si pentru finantarea unui program national de reîmpadurire. ”Oprirea tăierilor ilegale de păduri și a depozitărilor ilegale de deșeuri sunt subiecte prioritate, pentru mine. Ca nemțean, crescut într-un oraș înconjurat de munți, este inadmisibil să nu ne protejăm pădurile.

Trebuie să înțelegem o dată, pentru totdeauna, că pădurile României nu sunt marfă de export. Ca deputat de Neamț voi stopa tăierile ilegale și iraționale de păduri, dar și exportul ilegal de lemn brut. Aceste abuzuri au condus la creșterea prețurilor pentru lemnul folosit la încălzire.

Partidul Mişcarea Populară propune finanțarea unui program național de reîmpădurire și stimularea financiară a proprietarilor de terenuri, pentru împădurirea anuală, a unor suprafețe echivalente a 1%, din totalul terenurilor pe care le dețin.

De asemenea, voi lupta pentru introducerea unei reforme fiscale privind eliminarea subvențiilor pentru combustibilii fosili. Mă voi implica în stimularea producției de energie regenerabilă din surse alternative precum panouri fotovoltaice, instalații eoliene, procesarea gunoiului menajer. Mișcăm România! Noi mișcăm Neamțul și respectăm mediul înconjurător!”, spune Gavrilescu.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.