Bolmojeală totală la AUR Piatra Neamț, cu doar 2 luni înainte de algerile locale. Vineri, președintele demisionar al organizației, Loredan Popa, se filma înconjurat de 16 membri AUR și anunța că și-a dat demisia din partid, atât el cât și vreo 70 de membri și mai urmau și alții. Astfel, organizația AUR Piatra Neamț, era dezintegrată. Motivul invocat de demisionari, era că s-a impus de la București un candidat traseist politic, pentru primăria Piatra Neamț.

Astăzi însă, AUR Neamț a transmis un comunicat de presă prin care anunță că Loredan Popa a făcut afirmații false, adică a mințit. Astfel, în afară de 3 membri, până acum, nimeni nu a demisionat din partid, ba mai mult, toți presupușii demisionari și-au declarat intenția de rămâne fideli partidului lui Simion.

Comunicatul AUR- Piatra Neamț:Pentru o corectă informare a cetățenilor Municipiului Piatra-Neamt, în legătură cu ultimele știri care circulă în presa locală despre Organizația AUR Piatra-Neamt, vă  aducem la cunoștință că afirmațiile fostului coordonator al organizației, domnul Marius Loredan Popa, conform cărora întreaga conducere a organizației municipale ar fi demisionat sunt false.

Până în acest moment, Filiala AUR Neamț nu a primit nicio demisie, din partea niciunui membru.

Mai mult decât atât, cu excepția a 3 dintre colegii noștri,  toți membrii Biroului Local de Conducere ne-au contactat pentru a ne asigura că doresc să își desfășoare în continuare activitatea în organizație și în partidul AUR.  

Așadar,  zecile de demisii despre care a vorbit domnul Marius Loredan Popa, într-un video preluat de diferite publicații locale, nu există în realitate.

Organizația AUR Piatra-Neamt este stabilă , puternică și pregătită pentru alegerile locale din data de 9 iunie.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.