Controversata companie Bolt, implicată de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, își calculează tarifele după starea vremii sau după ”evenimente la scară largă”. Acestea sunt explicațiile Bolt, după ce un bărbat din Piatra Neamț a cerut lămuriri privind prețul de aproape 10 lei/km. Cursa de 5 km costa în mod normal maximum 12 lei, însă bărbatului i s-au cerut peste 40 de lei. Acesta se întreabă dacă nu cumva politica Bolt este japca și spune că a renunțat la serviciile companiei.
Am întrebat ieri la BOLT cum este posibil ca o cursă pe o distanță de aproximativ 5 km la ora 14:45 să coste 41,50 lei în condițiile în care aceeași cursă costa 10-12 lei. Nici nu era oră de vârf, nici nu erau condiții meteo deosebite (nici caniculă, nici ploaie), nici evenimente la scară largă.
Așa că… De unde asemenea prețuri? Nu cumva JAPCA este politica acestei Companii? Să mai apelăm cu încredere la BOLT?”, se întreabă bărbatul.
Iată răspunsul pe care susține că l-a primit de la Bolt: 
Imi pare rau ca ati intampinat aceasta situatie.
Pretul final al cursei poate fi influentati de anumiti factori cum ar fi:
-ore de varf
evenimente la scara larga
conditii meteorologice, etc
Cand preturile sunt crescute, veti vedea o sageata indreptata in sus langa pretul calatoriei. Puteti verifica tarifele pentru fiecare categorie selectand-o si facand click pe pictograma vehiculului.
Datorita modificarilor tarifelor descrise mai sus, este posibil ca o calatorie dintr-o anumita locatie in alta sa nu fie intotdeauna cu acelasi pret. Va multumesc pentru intelegere!
I.C.
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Poate asa o sa vada ca noi taximetristii autorizati facem o munca corecta platim taxe…si indiferent de vreme ora…tariful e acelasi..la aglomeratie se aduna timpul stationare

  2. Ionut, voi, taximetristii, refuzati curse cand nu va convine locatia. Si vorbesc de curse in centrul orasului. Cunosc din proprie experienta. Prefer Bolt. La ei, daca imi convine pretul cursei dau comanda, daca nu, renunt. Daca comand un taxi ma intreb daca soferul foloseste aparatul de taxat sau imi ia pretul dupa inspiratia lui de moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.