Un barbat a gasit miercuri o bomba in albia unui parau, in timp ce se pazea vitele pe o pasune. El a sunat la 112, inainte sa intample vreo tragedie, anunta ISU Neamt:

Miercuri, 19.07.2017, la ora 13:08, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că în localitatea Ghindăoani au fost decoperite elemente de muniţie neexplodate.

La locul intervenției s-au deplasat doi subofițeri cu o autospecială pentru intervenții pirotehnice şi un pompieri voluntar din cadrul SVSU Ghindăoani,care au ridicat un proiectil exploziv cal. 75 mm provenit din Al Doilea Război Mondial, în vederea depozitării şi, ulterior, a distrugerii.

Elementul de muniţie neexplodată a fost descoperit, de un bărbat de 54 de ani din localitate, în albia pârâului “Miron” în timp ce se afla cu vitele la păşunat.  Pirotehniştii ISU au verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafaţă de 200 mp şi nu a mai descoperit alte elemente de muniţie.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.