O fata de 14 ani din Borca, a fost gasita de politisti a doua zi dupa disparitie, la doua ore dupa ce parintii au anuntat oamenii legii ca fiica lor care fusese vazuta ultima oara cu o zi in urma, nu se mai intorsese acasa.

Minora a fost gasita intr-o baraca din satul Sabasa, in fosta ”colonie” unde locuiau muncitori pe vremea cand se lucra la reamenajarea cursului Bistritei.

Loading...

”Vineri, 22.07.2016, în jurul orei 12.00 polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Borca au fost sesizaţi despre faptul că o minoră de 14 ani a dispărut de la domiciliu părinților din după-amiaza zilei de 21.07.2016 şi, cu toate că a fost căutată la rude şi prieteni, nu a fost găsită. Imediat au fost constituite echipe de căutare a copilei, din primele verificări rezultând că aceasta nu a mai fost văzută de nicio persoană din 21.07.2016, orele 18. În urma căutărilor şi scotocirilor efectuate de către lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz, la data de 22.07.2016 ora 14.10, minora a fost găsită într-o baracă din satul Sabasa, situată în apropierea locuinţei. Cu ocazia audierii s-a stabilit că minora nu a fost victima vreunei agresiuni, aceasta fiind încredinţată familiei. Având în vedere perioada vacanței de vară, când copiii pot fi mai puțin supravegheați de părinți, atragem atenția asupra necesității luării unor măsuri de siguranță pentru a se evita ca minorii să fie expuși unor accidente ori să devină victima unor infracțiuni”, informeaza IPJ Neamt

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ