Mai multe persoane fără adăpost care consumau alcool în locuri publice sau care apelau la mila publică au fost îndrumate către localitățile de domiciliu și Centrul Social din cartierul Speranța, miercuri, 17.08.2022, transmite Politia Locala Piatra Neamt intr-un comunicat de presa. ”Acțiunea polițiștilor locali de ordine publică s-a desfășurat în urma autosesizării în ceea ce privește creșterea numărului de persoane care deși sunt apte de muncă, apelează la mila publicului, dar și din cauza faptului că numeroși cetățeni au sesizat prezența oamenilor fără adăpost, care consumă alcool în exces și sunt agresivi verbal.

Au fost vizate piețele agroalimentare din Piatra Neamț, parcările centrelor comerciale precum și stațiile de autobuz de pe principalele artere de circulație.

Cei depistați cerșind ori consumând alcool în locuri publice au fost îndepărtați și sancționați contravențional, acolo unde a fost cazul, în total fiind legitimate 5 persoane.

Astfel de acțiuni vor continua, mai ales pe timp de noapte, dat fiind faptul că  majoritatea oamenilor străzii refuză să fie cazați în Centrul din cartierul Speranța, preferând să doarmă sub cerul liber, deranjând în acest fel ordinea și liniștea publică”, se arata in comunicatul Politiei Locale.

I.C. (sursa foto- Politia Locala)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.