Consilierii Locali vor trebui sa aprobe in sedinta ordinara a Consiliului Local de joi un proiect de hotarare care ar trebui sa aduca ceva bani la bugetul local. Vorbim despre transmiterea ca bun de retur a unei suprafete de teren, catre firma care aduna deseurile menajere ale tuturor pietrenilor. Mai exact, este vorba despre o suprafata de teren de 14.000 de metri patrati pe care ar urma sa se depoziteze compostul provenit din depozitarea deseurilor organice reciclate.

Dragos Chitic – Viceprimar Piatra Neamt

”Este un teren in suprafata de 14.000 de metri patrati pe care cei de la Brantnner l-au solicitat pentru a-si depozita compostul in vederea cresterii cantitatii de compost produs prin cresterea cantitatii de deseuri organice reciclate. Respectivul teren se afla langa actualul depozit de deseuri din Piatra Neamt, iar terenul este transmis ca bun de retur”

In urma folosirii respectivului teren, si dupa valorificarea compostului, care de regula se foloseste ca ingrasamant in agricultura, Brantnner ar urma sa plateasca o redeventa catre Primaria municipiului Piatra Neamt.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.