Reprezentantii Brantner s-au speriat de ceea ce s-ar putea intampla in cazul in care nu isi respecta prevederile contractului incheiat cu municipalitatea pietreana in ceea ce priveste colectarea deseurilor. Ba mai mult, acestia au anuntat conducerea primariei Piatra Neamt ca sunt deschisi spre o mai buna comunicare si spre imbunatatirea serviciilor de colectare a deseurilor. Si-au luat si dotari pe masura, ca sa spele pubelele.

Dragos Chitic – Primar Interimar Piatra Neamt

”Societatea Brantner a raspuns solicitarii Primariei Piatra Neamt, in privinta imbunatatirii serviciului de colectare a deseurilor, in urma discutiilor pe care le-am avut la inceputul acestei luni cu dumnealor”

Pentru a arata ca se tin de cuvant, cei de la Brantner au anuntat oficial Primaria ca s-au luat noi masuri in privinta curatarii platformelor arondate punctelor de colectare a deseurilor de pe raza municipiului resedinta de judet. Toate autospecialele au fost dotate cu maturi si lopeti noi, iar personalul si angajatii au fost reinstruiti cu privire la respectarea sarcinilor de serviciu, referitoare la curatenia pe platformele betonate, a punctelor de colectare a deseurilor. Angajatii vor verifica si vor semnala punctele care nu corespund din punctul de vedere al curateniei, iar la finalizarea operatiunii de curatare se vor face poze ce vor fi arhivate in cazul in care vor fi necesare justificari ulterioare. Mai mult, Brantnerul va interveni cu utilaje specifice acolo unde sunt prezente depozite necontrolate de deseuri. Nu in ultimul rand, societatea care colecteaza deseurile locuitorilor din Piatra Neamt a promis o mai buna comunicare cu reprezentantii Primariei si ai autoritatii locale, prin solutionarea imediata a sesizarilor primite. Reprezentantii Brantner de la Piatra Neamt au luat atitudine dupa ce conducerea Primariei s-a declarat total nemultumita de serviciile prestate de societatea in cauza, amenintand chiar si cu rezilierea contractului in cazul in care nu sunt respectati termenii contractuali.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.