Stirea anului in Piatra- Neamt (la modul ironic bine-nteles) vine de la Publiserv. Pe platoul de la Gospodina s-au reparat doua banci. Sau doua banci si doua mese, adica s-au inlocuit vreo 10 scanduri pe un schelet metalic deja existent.

Se vede treaba ca celor de la Publiserv ori le-au murit laudatorii, ori cei din conducere sunt atat de ingusti la minte incat s-au gandit ca o chestie de acest gen este ceva nemaivazut si vor da pietrenii pe spate, laudandu-se cu ”marea realizare” pe facebook.

”Ineditul” eveniment care va marca pe veci istoria orasului, i s-a parut de breaking news si viceprimarului Bogdan Gavrilescu. El si-a sacrificat cateva minute din pretiosul timp, tocmai de la Bucuresti unde probabil se afla cu treburi in interesul urbei, ca sa faca marele anunt.

 

Nu se indoieste nimeni ca e bine sa se repare orice in oras, dar sa te lauzi public cu cateva scanduri, inseamna ca te plictisesti tare la birou, sau subestimezi grav inteligenta platitorilor de taxe si impozite.

De altfel, in ultimul timp s-a impamantenit aberatia asta la nivelul institutiilor si al politicienilor, ca orice chestie oricat de neinsemnata ar fi, automat trebuie pusa pe facebook sub titlul de mare realizare, asteptand sa se adune like-urile (de obicei vreo 5 sau 6) si distriburile postacilor de partid.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.