Un bucurestean pe numele caruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, a fost depistat de politisti in Piatra- Neamt, anunta IPJ Neamt:

”Un bărbat de 58 de ani, din București a fost depistat in ziua de 13.04.2017 pe raza municipiului Piatra Neamț de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale. Pe numele acestuia era emis un mandat de executarea pedepsei de 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la abuz în serviciu, complicitate la fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

În data aceeasi zi, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au pus în executare un mandatul emis pe numele unui bărbat de 69 ani, din Girov. Acesta a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii abuz în serviciu și fals intelectual.  Cele două persoane au fost preluate de polițiști și escortate la Penitenciarul Bacău, în vederea încarcerării.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Despre ce persoane e vorba domnule???da le si numele……dacă avea mutație la Bucuresti nu înseamnă că e bucurestean….cam anonimă stire…..sau incercati să l protejați….

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.