Drumarii CNAIR (DRDP Iasi) le mai fac o bucurie soferilor care parcurg drumul national dintre Piatra Neamt si Bicaz. La doi pasi de vestitul pod de la Preluca, la intrare in Panagarati spre Bicaz, un alt pod a fost pus sub restrictii de circulatie si are toate sansele sa devina Preluca 2. Podul este intr-un hal de degradare greu de descris si probabil pentru a nu se prabusi daca trec pe el mai multe masini concomitent pe ambele sensuri de mers, la capetele lui s-au montat semafoare, pentru a se circula alternativ.

Foto din noaptea de 10/11 septembrie:

Evident, la pod nu lucreaza nimeni si in mod sigur, aici se vor crea din nou cozi kilometrice, spre disperarea participantilor la trafic.

Pe acest pod, traficul pietonal este interzis de multi ani de zile, probabil de peste 10 ani si desi se degaradeaza pe zi ce trece, nu a fost reparat niciodata. Este acelasi pod unde in urma cu aproape 4 ani, pe 28 ianuarie 2018, s-a prabusit o balustrada pe toata lungimea lui, de cateva zeci de metri. In loc a fost improvizata o alta balustrada si de atunci, nimeni nu a mai facut nimic, desi este clar ca podul reprezinta un pericol iminent.

Detalii despre incidentul deosebit de grav de la inceputul anului 2018, in articolele de mai jos:

Încep să cadă podurile. O parte dintr-un pod de la Pângărați s-a prăbușit. Un drum este blocat

VIDEO- Au trecut 6 luni de când s-a prăbușit balustrada. Podul de la Pângărați, în degradare cotinuă

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.