Deputatul USR de Neamt, dezvaluie planul partidului #rezistilor cu Televiziunea Nationala. Nemultumit ca functia de director al TVR ar putea ramane la PNL, Bulai crede ca alternativa este desfiintarea TVR. „Alternativa este o mișcare foarte radicală și anume desființarea TVR-ului. Dacă nu creează știri relevante, dacă nu-și justifică această activitate și o investiție uriașă, atunci trebuie să ne punem semne serioase de întrebare dacă își mai justifică existența. Este o opinie personală“, a declarat Iulian Bulai, conform Mediafax, dupa ce ieri, Ramona Săseanu, o apropiata PNL a obtinut in Parlament functia de director interimar al TVR. El nu a precizat cine, cum si dupa ce criterii va trage concluzia daca stirile sunt sau nu relevante.

Bulai are „mari dubii” că TVR poate deveni un post relevant cu Ramona Săseanu la conducere, mai scrie sursa citata.

Bulai a inceput ofensiva impotriva TVR dupa emisiunea din noaptea de Revelion (2020/2021), cand presedintele Iohannis a fost ironizat. La vremea respectiva, deputatul sustinea ca la Televiziunea Nationala trebuie introdusa cenzura, iar conducerea trebuie schimbata, pentru ca guvernarea PNL-USR sa preia controlul postului public (Amanunte AICI Ca în Epoca de Aur. ”Deputatul surogat” lovește din nou, vrea cenzură la Televiziunea Națională)

Bulai e devenit unul dintre cei mai controversati parlamentari dupa preluarea celui de al doilea mandat de deputat si dupa ce USR a ajuns la guvernare. Asta, datorita opiniilor si actiunilor sale profund antiromanesti si cu evidente tendinte neomarxiste, dar si datorita mai multor afirmatii si declaratii care au starnit amuzament sau revolta in spatiul public.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.