O poza cu deputatul USR de Neamt Iulian Bulai, in are acesta apare descult si in slipi călare pe un cal, a devenit aproape virala pe internet, parlamentarul devenind tinta a numeroase ironii.

Sesizand directia in care au luat-o lucrurile, Bulai a iesit cu explicatii pe facebook. Deputatul spune ca pe cal îl chema Kemal, iar poza a fost facuta in Asia, in urma cu 8 ani, dupa ce Bulai se indragostise de o ”tipă” cu care plecase la Beijing unde urmau sa se casatorească.

Explicatiile parlamentarului sunt cu lux de amanunte si contin informatii inutile in contextul dat, dar cu toate astea nu se intelege prea bine cum a ajuns sa plece in luna de miere inainte sa se casatoreasca. Oricum, cert este ca Bulai plateste si acum escapada din urma cu 8 ani, pentru că a fost facuta cu bani imprumutati din bana.  Iata postarea deputatului USR: ”Circulă o fotografie cu mine pe un cal. Nu este un fake, dar aparține sferei personale, cu mult timp înainte ca eu să fiu implicat politic.

Fotografia este de acum 8 ani, uitată pe un blog personal. Iată povestea ei: Eram îndrăgostit de o tipă. Am plecat împreună în Asia. Amândoi studenți. Ne-am hotărât să ne căsătorim religios la Beijing. Și să facem fotografii la Marele Zid Chinezesc. Am invitat la nuntă doi prieteni buni din Europa. Ei au fost nașii noștri.
Ne-a ieșit. Așadar, ne-am gândit la pasul doi – am hotărât să ne căsătorim și civil.
Fiind un cuplu internațional, cea mai apropiată ambasadă în care puteam să oficiem căsătoria era cea din Kuala Lumpur, Malaezia. La 6 ore de zbor de Beijing. De data asta, fără nași invitați. De fapt, nașii au fost niște stagiari pe care i-am întâlnit pe loc, și niciodată din nou după acel moment. Ceremonia a avut loc la etajul 56 al unui zgârie-nori de lângă blocurile gemene din marele oraș.
Înainte de căsătoria civilă, am plecat într-o scurtă lună de miere în nordul Malaeziei. Acolo am fost mai multe zile la plajă. M-am dat cu parașuta și am călărit un cal. Îl chema Kemal și avea un stăpân desculț, cu zâmbet curat și larg.
Asta e povestea acestei fotografii. Au trecut de atunci 8 ani. Mă bucur de fiecare dată când mă gândesc și la luna de miere, și la plimbarea cu calul pe plaja din Batu Ferringhi, lângă Georgetown, pe Insula Penang.
După 4 luni, am ajuns acasă și am avut o petrecere de nuntă ca-n povești, cu familie, prieteni de aproape și de departe, fanfară moldovenească și multă voie bună. Fără cai în peisaj.
După 8 ani, ochelarii de tocilar îs puțin mai rotunzi, părul la fel de scurt, tot fără bicepși antrenați, și cu o umbră de burtă pierdută sub cămașă. Îs cu aceeași tipă și avem doi copii minunați.
Nu aveam habar atunci că urma să fiu politician și că săracul Kemal avea să ajungă vedetă la Antena 3, pe alte posturi de televiziune și pe toate rețelele de socializare.
Ca să fie clară și faza cu banii: am avut o bursă și un împrumut, care mi-au permis să studiez la universități de top din Asia. De bursă m-am bucurat, la împrumut încă mai plătesc. Să fie într-un ceas bun, Kemal. Nici eu nu am știut că o să ajungi vedetă în România!”, scrie Iulian Bulai.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Oricat a deraiat de la democratie dl. Bulai criticile aparute la vizionarea acestei poze mi se par josnice. Orice om are dreptul la viata privata indiferent ca are fizicul unui sportiv de performanta sau al unui om normal la o varsta anume. Rautatile spuse la vizionarea acestei poze nu si au rostul pt ca trebuie sa ne respectam indiferent de convingerile politice sau parerile extreme in materie de democratie.

  2. Minunat era daca acest bulai ramanea acolo unde s-a educat…la “universitati de top din Asia”.. In Romania cu siguranta nu isi va gasi locul, astfel educat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.