Deputatul USR de Neamt, Iulian Bulai, a ajuns sa-l laude pe Cătălin Drulă pana si pentru vestitul pod de la Brăila, proiect demarat si finantat pe vremea guvernarii PSD. In ultimul timp, Bulai trece ca realizari in contul USR, cam toate proiectele de infrastructura incepute de PSD-isti, iar despre podul de la Braila spune pentru a doua oara in cateva zile, ca se construieste datorita ministrului Drulă. ”Conectăm România! Așa arată podul de la Brăila. Așa arată progresul când guvernăm pe bune, chiar dacă sunt multe piedici. Bravo, Cătălin Drulă! Ajungem mai repede la Marea Neagră și la Delta Dunării!”, a scris Bulai in urma cu cateva ore pe faebook, icercand sa sugereze ca ambitiosul proiect este meritul USR-istilor.

Contactat de tvmneamt.ro, fostul Ministru PSD al transporturilor, senatorul de Neamt Răzvan Cuc, a confirmat ca podul de Brăila a fost licitat pe vremea cand el conducea ministerul si ca semnatura pe contractul de proiectare si executie, a fost data in ultima zi de mandat a prim ministrului PSD, Mihai Tudose, in 2018 si de atunci au inceput lucrarile. Totodata, Răzvan Cuc crede ca dacă face astfel de afirmatii, inseamna ca USR-istul Bulai o fi inceput sa fumeze sau sa bea ceva. ”Pesemne domnul Bulai se asorteaza si cu domnul prim ministru al Romaniei, care asa cum a fost prins baut la volan sau drogat, probabil si el a inceput sa fumeze sau sa bea ceva, pentru ca daca ar sta sa cerceteze sau sa dea un search pe Google, ar vedea ca podul de la Braila a fost licitat in 2017 in luna aprilie, pe mandatul meu de ministru, iar contractul de proiectare si executie a fost semnat in ultima zi de mandat, de Mihai Tudose, in 2018. Si de atunci se deruleaza lucrarile.

Dar, toate proiectele pe care le lauda domnul Bulai ca fiind ale domnului Drulă, sunt toate, proiecte lasate mostenire de social democrati si la aceste proiecte, din pacate, subliniez, din pacate, domnul Drula nu si-a adus niciun aport. M-as bucura ca domnul Bulai, daca intr-adevar este un tip care lupta, si nu vorbesc despre infrastructura din Romania ci vorbesc despre infrastructura din judetul care l-a ales deputat, macar sa faca strictul necesar sa se aloce bani pentru drumurile nationale din judet sau pentru proiectele mari de infrastructura din Moldova.

A te lauda cu proiecte pentru care nu ai niciun merit, este o mare minciuna. Eu am inteles ca minciuna, manipularea si hotia au ajuns caracteristicile principale ale acestei guvernari, dar mi se pare cel putin deplasat pentru un tanar politician sa faci astfel de declaratii fara macar sa te documentezi, dintr-un simplu motiv: ca risti sa cazi in derizoriu”, a declarat Razvan Cuc pentru tvmneamt.ro.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.