După ce au inceput lucrarile la doua loturi din Autostrada Moldovei (zona Ploiesti- Buzau), deputatul USR Iulian Bulai, le reaminteste guvernantilor actuali, că meritele pentru finantarea A7 sunt ale USR: ”Eu cu Drulă”, spune deputatul USR.
Gargară cu A7. Amuzant episodul în care Bode îl ceartă azi pe Ciucă că nu a știut să răspundă la o întrebare despre Autostrada A7 spre Moldova.
“Noi am pus A7 pe hartă”, zice Bode uitând că are microfoanele deschise.
Acum, nu stiu pe ce hartă a pus Bode A7, linii cu carioaca poți trage ușor. A7 era in masterplan de câțiva ani – aprobat în 2016. Doar că nu avea bani. Era o dorință.
Noi – eu cu Drulă – am asigurat finanțare prin PNRR. Și nu a fost deloc ușor să facem acceptat cel mai mare proiect unic de infrastructură din toate PNRR-urile europene.
E un proiect atipic pentru această linie de finanțare, care merge pe zone de viitor. A trebuit să argumentăm că avem niște restanțe la poporul român, condus de 30 de ani de gargaragii care pun chestii pe hărți fără să le facă și în realitate.
A fost cu muncă, bugetare și planificare, nu cu “pus pe hartă”, orice o fi însemnând asta.
Și ne-am pus obrazul că A7 poate fi gata în 2026.
Așă lăsați gargara și treceți la muncă. Sunteți deja cu termenele depășite și aproape să scoateți A7 de la finanțare”, transmite deputatul USR Iulian Bulai.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.