Deputatul USR de Neamt, Iulian Bulai, pare sa fi devenit corespondent special de la Ministerul Transporturilor. Pentru a treia oara in cateva zile, Bulai anunta ca a fost din nou la Transporturi, unde se elaboreaza zi lumina proiecte pentru autostrazi. Ca de fiecare data, deputatul nu uita sa spuna cat de competent este ministrul Drulă si cum la Transporturi se lucreaza non stop pentru binele romanilor. Pe hartie desigur, pentru ca in realitate nu se vede nimic. Mesajul de incheiere al lui Bulai, este extrem de optimist: ”Mergem înainte”.

Nicio săptămână fără implicare pentru A7 și A8 în Moldova. Astăzi, alături de societatea civilă la Ministerul Transporturilor. La întâlnirea operativă pe A7 am discutat de porțiunea Bacău – Pașcani. Care este avansată: mai trebuie studii geo pentru două din șapte gropi de împrumut. Pe 8 februarie se depune memorandumul de mediu la CNAIR. La final de aprilie, terminarea studiului geo. Se avansează bine.

Pe A8 dorim o finanțarea cât mai generoasă din PNRR – pe porțiunea unde avem proiect matur. Asta se discută acum. Miniștrii Cătălin Drulă și Cristian Ghinea au avut astăzi întâlniri cu societatea civilă pe proiectele de mai sus.

Mereu voi fi deschis și voi susține societatea civilă. Așa cum am făcut mereu.
Ne străduim împreună pentru a livra cât mai repede șantier de autostrăzi pe A7 și A8.
Mergem înainte!”, scrie Bulai pe facebook.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.