Deputatul USR Neamt, Iulian Bulai (poreclit intre timp ”deputatul surogat” dupa blasfemiile din perioada Craciunului), se pozitioneaza pe aceeasi parte a baricadei alaturi de PSD, impotriva Guvernului PNL. Deputatul care este si vicepresedinte USR îl atentioneaza pe premierul Orban ca va vota motiunea pe care o va depune PSD, daca va continua sa ignore Moldova asa cum a facut si ca Ministru al Transporturilor. ”Stimate domnule Orban, ați ignorat Moldova ca ministru al Transporturilor, înțeleg că veți face la fel acum”, spune Bulai, referindu-se la lipsa autostrazilor din Molodova.

Dacă nu se mișcă lucrurile să avem fonduri europene nerambursabile pentru Autostrada A8 în următorul exercițiu financiar al UE, vă asigur de faptul că voi vota pentru moțiunea de cenzură la urmatoarea moțiune împotriva acestui guvern.

Lipsa infrastructurii în Moldova ne duce la disperare. Ne izolează de România și de Europa și face sute de victime rutiere în zona noastră (…) Nu mai ignorați Moldova. Nu ne luați de fraieri. Nu ați dat bani Moldovei și asta se știe. Dacă prin pârghiile pe care le aveți acum problema nu se rezolvă cât mai repede, votez cu conștiința împăcată la următoare moțiune de cenzură. Și mai conving și alți parlamentari modolveni să o facă (…) De ce sunt bani pe fonduri europene nerambursabile pe alte proiecte de infrastructură în țară, dar nu și în Moldova? Moldova are nevoie de bani pentru infrastructura mare. Acum”, este mesajul deputatului Bulai, pentru prim ministrul Victor Orban.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.