Doar 72 de nemteni si-au gasit astazi (12 aprilie) serviciu la Bursa locurilor de munca organizata de AJOFM Neamt in Piatra- Neamt, Roman si Targu Neamt. Cei  Alti 358 de nemteni au fost selectati in vederea angajarii. In total, au fost disponibile aproape 900 de locuri de munca, se arata intr-un comunicat AJOFM Neamt: ”Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  a organizat la nivel judetean, azi 12 aprilie 2019, Bursa generala a locurilor de munca.

          Au participat 87 de agenti economici (37 la Piatra Neamt, 38 la Roman si 12 la Tg Neamt) care au oferit  898 locuri de munca vacante.

          Principalele ramuri de activitate in care au fost oferite locurile de munca sunt: constructii (in meserii ca: zidar, fierar-betonist, dulgher, zugrav) fabricarea articolelor de imbracaminte, servicii (in meserii ca: vanzator, ospatar, barman, patiser, bucatar, sofer), asigurari si industria mobilei.

          Cele mai multe locuri de munca au fost oferite in municipiul Piatra Neamt (453), urmatorul fiind municipiul Roman (284) si orasul Tg. Neamt (161).

          Au participat un numar de 928 de persoane, 436 la Piatra Neamt, 335 la Roman si 158 la Tg Neamt.

          Ca urmare a acestei actiuni un numar de 72 de persoane au fost angajate pe loc si 358 au fost selectate in vederea incadrarii.”

Ionut CORFU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.