Un bărbat de 41 de ani, din Roman, bănuit de comiterea infracțiunii de furt, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

La data de 7 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 64 de ani, din Doljești, cu privire la faptul că fost victima infracțiunii de furt.

Din cercetări efectuate a reieșit că, cel în cauză s-a deplasat la un bar din municipiul Roman, unde a consumat băuturi alcoolice, moment în care a fost abordat de o persoană necunoscută, care s-a așezat la aceeași masă și profitând de neatenția persoanei vătămate, i-ar fi sustras din buzunarul gecii, portofelul în care aflau 4.000 de lei și un card bancar.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști, la data de 8 martie 2021, polițiștii de investigații criminale au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 41 de ani, din Roman.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

La aceeași dată, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

sursa:IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.