In urma selectiei de dosare (daca se poate numi selectie sa alegi un dosar al unui singur candidat), in concursul pentru functia de county manager (administrator public) al judetului Neamt intra un singur candidat. Cel care se va lua la intrecere cu el insusi este Catalin Chitei, anunta CJ Neamt pe site-ul institutiei unde astfel de anunturi sunt tinute departe de ochii lumii.

Fost jurnalist la Monitorul, fost administrator public la Dămuc, fost angajat la o firmă de consultanţă pe administraţie, proiecte, achiziţii publice, (actualmente) administrator public în comuna Borleşti, fost pentru câteva luni şi  fost colaborator Vestea (autor de editoriale la rubrica „Vestitorii”), Chiţei este cotat în cercurile care se pricep cât de cât la administraţie, drept un tip serios, cu expertiză, cu „lipici” în a simţi potenţialul şi oportunitatea aplicării la programe cu finanţare nerambursabilă”, titra vestea.net in urma cu 3 saptamani, cand il dadea pe Cătălin Chiţei cu 99,9 % şanse să fie viitorul administrator public al judeţului!

Iata ca minunea s-a si intamplat, sau este pe cale sa se intample, pentru ca Chitei mai are de trecut doua probe la care se gandeste probabil cu mari emotii, la fel ca si Vlad Angheluta si mai apoi Oana Bulai care au fost tot candidati unici pentru aceeasi functie, lucru care la CJ Neamt a devenit un obicei cel putin ciudat, ca sa nu spunem altfel.

Catalin Chitei este cunoscut ca un apropiat al unui vestit constructor de drumuri si de alte cele, cunoscut si el la randul lui ca un apropiat al lui Ionel Arsene, deci nici nu ne gandim ca Chitei va ajunge cu banii judetului pe mana, decat dupa o crunta evaluare bazata doar pe competente profesionale. Postul de county manager a devenit vacant dupa ce Oana Bulai a fost trimisa la Bucuresti pe functia de consilier al prim-ministrului Dancila. Tot pe considerente de competenta, desigur.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Toate angajarile sunt cu dedicatii asa ca nu are rost sa mergi la concurs! Omuletul nu stie ce va semna asa ca sa aiba grija ca va avea mari insomnii in aceasta functie! Mai multe nu spun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.