La data de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au fost sesizați de către un bărbat din Dragomirești, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

În baza activităților investigative desfășurate și a semnalmentelor furnizate de persoana vătămată, s-a reușit depistarea în scurt timp a persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce bărbatul în cauză, în vârstă de 65 de ani, se deplasa pe o cărare aflată în apropierea unei păduri din localitatea Dragomirești, a fost acostat de trei minori, cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani, toți din Dragomirești.

În acel moment, minorul de 17 ani, l-ar fi pus la pământ și l-ar fi imobilizat, iar ceilalți doi i-ar fi sustras o sumă de bani dintr-un buzunar de la pantaloni, după care au părăsit locul faptei.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat, minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

La data de 26 iulie a.c., cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamț, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.