Scene care amintesc de statul totalitarist, ca in Rusia lui Putin, au fost filmate in aceasta dimineata in judetul Bihor.

Masina politistului Ioan Cănărău (Sindicatul Europol), inscriptionata cu mesajul ”Jos mafia din Ministerul Afacerilor Interne! Jos mafia din Poliția Română!”, a fost trasa pe dreapta de politistii din Aleșd (jud. Bihor) si verificata pentru autocolantele cu mesajul amintit. Unul dintre cei doi politisti care au făcut controlul, face o afirmatie halucinanta (imagini video la sfarsitul articolului): a fost pus de șefi să opreasca masina lui Ioan Cănărău (amenintat cu destituirea din Politie pentru că sustine ca MAI este acaparat de mafie), pentru că este data în consemn si pentru că mesajul inscriptionat pe aceasta, deranjeaza pe capii Ministerului de Interne.

Asta demonstreaza ca in MAI exista o practica prin care oricine poate fi șicanat din razbunare, cu un simplu ordin dat politistilor din strada. Daca se aplica asemenea metode in cazul unor politisti-sindicalisti, este evident ca un simplu cetatean incomod, poate deveni victima sigura a sistemului cu apucături putiniste.

Daca in Romania s-a ajuns sa se dea in consemn masini civile pentru că sunt inscriptionate cu anumite mesaje, ca in cazul placuței suedeze (si atunci, tot PSD era la guvernare), inseamna ca nu mai putem vorbi in niciun caz de un stat democratic, ci de un stat totalitar.

Ioan Cănăru transmite pe facebook ca prin aceasta ultima șicană la adresa sa, Politia Romana demonstreaza ca este o institutie comunista. Masina fusese trasa pe dreapta si in judetul Cluj, pentru aceleasi motive. ”România comunistă!
Ministerul Afacerilor Interne, un minister comunist!
Poliția Română, o instituție comunistă!
Cetățenii țării n-au fost niciodată români liberi!
Am plecat într-o călătorie „liberă”, într-o „țară liberă”, ca „cetățean liber”!
Nu mai e un secret că mi-am colantat mașina personală cu mesajul „JOS MAFIA DIN MINISTERUL AFACERILOR INTERNE, JOS MAFIA DIN POLIȚIA ROMÂNĂ!!!
Azi MAFIA și-a arătat colții!
Într-o localitate din județul Bihor, aproape de Aleșd, am fost oprit de un echipaj de poliție!
Colegii au recunoscut sec faptul că mașina a fost „dată în consemn” și că șeful Poliției Aleșd a dispus să fie oprită iar polițiștii să o verifice la sânge!
La fel s-a întâmplat și în județul Cluj!
Vizionați filmarea și convingeți-vă că trăim într-o Românie comunistă în care românii sunt hărțuiți mai ceva ca pe vremea „regretatului ceaușescu!!!
Dacă te exprimi liber, dacă ai curajul, ca polițist, să spui cu voce tare că Poliția Română este o instituție semi-mafiotă, stârnești viesparul! SUS MAFIA DIN POLIȚIA ROMÂNĂ, dacă jos deranjează!”, spune politistul Ioan Cănărău, care a si filmat intreaga situatie.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.