Un barbat a fost tinta unui furt si a unei incendieri din razbunare in aceasta noapte (7/8 octombrie), in jurul orei 1, pe strada Apusului ( cartier Darmanesti) din Piatra Neamt.

Persoane ramase deocamdata neidentificate, au sustras diverse scule, piese si bateria unui tractor, apoi au incendiat o remorca in care se aflau aproximativ 5 tone de fan, focul riscand sa se extinda la alte doua utilaje agricole.

Bunurile erau pe un teren viran din apropierea locuintei proprietarului, care se ocupa cu agricultura si cresterea animalelor. Focul a fost vazut de un vecin care dat alarma.

Proprietarul sustine ca totul a fost facut din razbunare si nu e pentru prima data cand este victima unor astfel de fapte care amintesc de vestul salbatic. Ultima oara a fost cu o saptamana in urma, cand din acelasi loc i-a fost furat un utilaj de facut baloti de paie (balotiera) pe care l-a recuperat dupa ce hotii l-au abandonat in vecinatatea padurii Balaur. Desi a indicat persoana pe care o banuieste, hotul inca nu a fost prins. Inainte de asta, fusese amenintat ca va fi lasat fara utilaje.

Si inainte de acest ultim incident, pagubitul a fost amenintat cu acte de razbunare de cel putin trei persoane din localitati invecinate, cu care are neintelegeri pornite de la pasuni si terenuri agricole.

La fata locului a sosit si un echiaj de politie, pentru verificari. Fanul a ars in totalitate, insa pompieri au reusit sa opreasca extinderea focului la alte bunuri.

Ionut CORFU

 

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.