Gîrcinenii și nu numai, sunt invitați duminică, 17 decembrie, începând cu ora 15, la o manifestare ca pe vremuri. Primăria din comună organizează primul Festival de Datini și Tradiții din comuna Gârcina, după renovarea și redarea în folosință a Căminului Cultural. Așadar, gîrcinenii se vor putea bucura din nou de un spectacol cum se făcea odinioară, alături de grupuri de colindători, sau de Urșii de la Ciuejdiu. 
 
Dragi gârcineni a sosit momentul mult așteptat pentru datinile și tradițiile din comuna noastră! Așadar după o perioadă îndelungată de timp în care nu s au desfășurat activități culturale, Primăria Gârcina și Consiliul Local vă invită să participați duminică 17 decembrie ora 15, la deschiderea primului Festival de Datini și Tradiții din comuna Gârcina!
 
Alături de noi vor fi pe scenă Ansamblul folcloric BRÂUL ROȘU , Grupul de colindători Bujorelul Garcinean, Urșii din Cuiejdiu, Catalina Dumitrachi și alte surprize plăcute pregătite pentru dumneavoastră pe parcursul spectacolului!
 
Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm din nou de tradițiile din Almaș, Cuiejdiu și Gârcina așa cum părinții și bunicii noștrii porneau datinile, obiceiurile și colindele din centrul satului de la Căminul Cultural!”, transmite primarul Mihai Gontaru.
 
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.