O cabană dintr-o pădure din satul Cut, comuna Dumbrava Roșie, jud. Neamț, a ars în totalitate noaptea trecută. Focul a fost pus de o mână criminală. Este al doilea incendiu de proporții produs în satul Cut în aproximativ 48 de ore, după cel de sâmbătă dimineață, izbucnit la biserica din sat.

La ora 22:38, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o cabană în localitatea Cut din comuna Dumbrava Roșie.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la o cabană P+1 situată în pădure.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. A ars întreaga cabană cu suprafața de aproximativ 80 mp.

Accesul până la locul evenimentului s-a putut realiza doar cu autospeciala complexă de intervenție, iar alimentarea cu apă s-a realizat cu ajutorul motopompelor dintr-un iaz aflat în apropiere.

Acțiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Nu au fost victime”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

Tot în pădurea din satul Cut, un bărbat din localitate a dispărut la sfârșitul lunii septembrie 2021 și nu a mai fost găsit nici până în ziua de astăzi.

Ipoteza familiei în cazul bărbatului dispărut în pădure la Cut: Ar fi fost sechestrat. Se oferă recompensă!

Vezi și

Incendiu devastator la o biserică din Dumbrava Roșie. Intervenție ISU cu peste 30 de pompieri, 7 ore de luptă cu flăcările

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.