Actualizare 3– Vezi AICI! Tânărul găsit mort după două luni la Poiana Teiului, fusese văzut ultima oară când pleca de la o petrecere

Actualizare 2- imagine din momentul găsirii cadavrului:

Actualizare-1: Vezi AICI! A fost identificat cadavrul găsit la Poiana Teiului. A plutit pe apă peste 100 de km, 2 luni de zile

Știrea inițială: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în această dimineață în râul Bistrița, în comuna Poiana Teiului. Potrivit martorilor, ar fi vorba despre un tânăr, însă deocamdată, identitatea acestuia nu a fost stabilită. La ora transmiterii știrii, polițiștii efectuau cercetări pentru identificare. ”Astăzi, 20 februarie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Teiului au fost sesizați de către o femeie de 31 de ani, din Poiana Teiului cu privire la faptul că, în albia râului Bistrița a fost identificat corpul unei persoane.

La acest moment, se desfășoară activități în vederea extragerii trupului și identificării persoanei în cauză”, a transmis IPJ Neamț.

În jurul orei 09:00, pompierii au fost înștiințați despre faptul că în localitatea Săvinești din comuna Poiana Teiului, în râul Bistrița se observă trupul unei persoane.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr. 2 de intervenție și SVSU Poiana Teiului.

În localitatea Poiana Largului, la aproximativ 500 m în aval de viaduct, cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au scos din apă un bărbat care nu prezenta semne vitale”, a declara lt. Irina Popa- ISU Neamț. Știre în curs de actualizare.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.