Luni, 17.10.2016 la ora 10:05, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre existența unei persoane decedate, cazută într-un canal de scurgere a apei din comuna Pângărați. La locul intervenției s-au deplasat 4 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Piatra Neamț, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, care au acționat pentru degajarea cadavrului din canalul colector.

  Tot luni, la ora 09:13, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre sistarea aprovizionării cu apă a Centrului de Dializă Tg. Neamț, ca urmare a întreruperii curentului electric în mai multe zone din orașul Tg. Neamț. A fost transportată o cantitate de 3000 de litri de apă de către 2 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Tg. Neamț cu un autocamion de intervenție.

Nici noaptea trecuta nu a fost liniste pentru pompieri. La ora 00:35, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism din municipiul Roman. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o autospecială de prim ajutor. În urma incendiului, a ars aproximativ 60% din autoturism. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.