Un politist din Neamt, transmite in prima zi de Paste, ”calde salutari” ministrului de interne Carmen Dan, alaturi de traditionalele urari, „La mulți ani” și „CRĂCIUN FERICIT!”.

Rectia ironica a lui Marius Coserariu, politist in comuna Dămuc din judetul Neamt, vine ca urmare a faptului ca angajatii MAI (politisti, pompieri, jandarmi) nu si-au primit salariile (recent micsorate) de sarbatorile de Paste. Pe data de 14 ar fi trebuit sa le intre banii in conturi, iar ei s-a fi asteptat sa le fie virate salariile cu cateva ziele inainte pentru a avea bani de sarbatori, lucru care nu s-a intampat, insa ca o ironie voita parca, le-au fost virati banii pentru norma de hrana, care reprezinta sume cuprinse intre 800 si 1.100 de lei.

Loading...

Cu toate acestea, parlamentarii au primit in avans cate 16.000 de lei de caciula, desi nici macar pensiile nu s-au platit mai devreme, insa pentru politicieni s-au gasit bani.

Asta l-a infuriat pe politist si in mod sigur pe toti colegii lui, acesta atasand mesajului si o felicitare cu Mos Craciun, fiind cunsocut faptul ca ministerul condus de Carmen Dan a confundat Pastele cu Craciunul, intr-un comunicat de presa oficial.

Iata si mesajul politistului Marius Coserariu:

Aș vrea, pe această cale, ținând cont și de mesajul transmis pe pagina M.A.I., să-i transmit doamnei ministru Carmen Dan, multă sănătate, putere de muncă, să vegheze în continuare cu responsabilitatea-I caracteristică, la prosperitatea noastră financiară, să-i mulțumesc din toată ființa mea pentru faptul că a aprobat să ne vireze nouă- polițiștilor, pompierilor și jandarmilor ( cei care asigurăm ordinea în țară), norma de hrană pentru luna în curs.Astfel, eu, împreună cu familia mea compusă din 4 membri, suntem fericiți că ne petrecem sărbătorile din norma de hrană la….focul sobei.Și…așa cum scrie și pe pagina oficială a M.A.I, vă transmit doamnă ministru, un sincer și călduros „La mulți ani” și „CRĂCIUN FERICIT!”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. O magarie sa dai 160 de milioane adormitilor slaninosi si burtosi din parlament, iar pompierilor care isi risca viata la orice pas ca sa salveze oameni nu le platesti salariul .
    Buna tara, prost sistem .

LĂSAȚI UN MESAJ