Un caine a fost salvat cu greu de pompierii ISU care au fost nevoiti sa dizloce o placa de beton cu care era acoperit santul in care animalul ramasese blocat. Interventia a avut loc ieri, pe o strada din Piatra- Neamt, se arata intr-un comunicat ISU Neamt:

Marţi, 01.08.2017, la ora 17:19, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că un câine este blocat într-o rigolă de scurgere a apei în municipiul Piatra Neamţ, str. Corbului.

La locul indicat de apelant s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de capacitate mică din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ. La sosirea la locul intervenţiei s-a constatat că animalul era blocat într-o rigolă, de cca. 10 ml, acoperită cu plăci de beton armat.

S-a intervenit pentru ridicarea unei plăci cu ajutorul troliului din dotarea autospecialei şi s-a decolmatat rigola de aluviuni, pentru a putea ajunge la câinele blocat. Acesta a fost scos din rigolă cu ajutorul unui laţ pentru animale.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.