Caminul de batrani ”Sfantul Nectarie” de la Dumbrava Rosie, supranumit de o fosta angajata ”Caminul groazei” sau ”Caminul mortii”, cauta batrani (beneficiari) pe OLX, dar anagajeaza si asistenta medicala.

Anuntul pentru cei care vor sa-si lase bunicii sau parintii intr-un astfel de stabiliment, a fost publicat ieri 10 martie, iar conditiile descrise sunt asemanatoare celor din camine de lux, chiar daca din ce spun fostii angajati si batrani care au fost cazati acolo, reiese ca este exact invers. Desi este in desfasurare o ancheta penala, iar mai multe institutii (AJPIS, DSP, OPC, DSV) au fost in control, nu numai ca nu a oprit nimeni activitatea, ba chiar afacerea pare sa mearga in continuare si sa prospere nederanjata de vreun bugetar platit regeste ca sa supravegheze la respectarea legii.

Anuntul poate fi vazut integral AICI

De pe acelasi cont, cu numarul de telefon al administratorului Dragos Iulian Ionita, a mai fost publicat un anunt pe OLX pe 9 martie, pentru angajare asistent medical.

Reamintim ca purtatorul de cuvant al DSP a declarat ca singura neregula constatata in urma controlului de la camin, a fost ca angajatii nu facusera un curs de respectare a igienei, abatere pentru care s-a dat o amenda de 1.000 de lei. Asta, în timp ce foste angajate spun ca medicamentele cu efect calmant erau depozitate si administrate dupa ureche, iar in camin nu exista niciun cadru medical.

Celelalte institutii care au controlat caminul (AJPIS, OPC, DSV), nu au facut public niciun rezultat pana la aceasta ora (dupa mai bine de o saptamana), ceea ce ar putea insemna ca se incearca o musamalizare. Conform unei foste angajate (declaratiile ei pot fi vazute mai jos), patronul caminului ar fi afirmat in repetate randuri ca nu i se poate intampla nimic, pentru ca are relatii in toate institutiile, inclusiv in Politie, Parchete, Judecatorie si Tribunal.

Alte articole pe acelasi subiect:

Video- Dezvăluiri de groază din centrul de îngrijire bătrâni de la Dumbrava Roșie. Fostă angajată: ”Este Căminul Morții”

Noi mărturii despre ”Căminul groazei”(video)- Bătrân decedat după ce a fost scos din Centru, fără să fie anunțată familia

Audio- Directorul căminului ”Sfântul Nectarie” își arată adevărata față: amenințări și jigniri după articolul tvmneamt.ro

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.