Campania de vaccinare este pe lista cu cele mai urgente prioritati ale prefectului judetului Neamt, George Lazar. Ieri a avut loc un prim maraton provaccinare in judet, cu intalniri cu aproape toti primarii, directori de scoli si mari anagajatori. Alaturi de prefect, la intalniri au participat si sefi de institutii (IPJ, ISU, DSP, ISJ) ”Am reusit sa ma intalnesc cu aproape toti primarii din judetul Neamt, directorii unitatilor de invatamant si reprezentanti ai mediului de afaceri si horeca.
Motivul acestor intalniri a fost mobilizarea pentru campania de Vaccinare in Neamt si am rugat deopotriva pe doamnele si domnii primari, directori de scoli si licee, oameni de afaceri si mari angajatori, sa transmita in comunitati, in randul profesorilor si parintilor a angajatilor un mesaj de sustinere a campaniei de vaccinare si de constientizare a beneficiilor.
Alaturi de mine au participat la aceste intalniri, sefii DSP- Radu Firastrau, IPJ-Mihai Osoianu, ISU -Mihai Mitrea, ISJ-Mihai Obreja si dl doctor Bogdan Mahu coordonatorul actiunii de vaccinare pe Municipiul Piatra Neamt”, a anuntat prefectul George Lazar.

 

Reprezentantul Guvernului in teritoriu reaminteste importanta vaccinarii unei parti cat mai mari din populatie. ”Am avut intalniri pe toate zonele din judetul Neamt, incepand cu zona Roman Metropolitan, Targu Neamt si arealul de munte si terminand la Piatra Neamt si zona adiacenta.
Le multumesc pentru implicare si pentru sustinerea acestei campanii de vaccinare domnilor primar Leonard Achiriloaei , Andrei Carabelea si Daniel Harpa , gazdele noastre de astazi .
Consider ca cea mai buna solutie la acest moment pentru a reveni la o viata normala, pentru a intra intr-o zona de relaxare a restrictiilor si pentru sanatatea fiecaruia dintre noi, o reprezinta vaccinarea.
Sfatul meu in calitate de Prefect al judetului Neamt, bazat pe informatii oficiale ale specialistilor din sistemul de sanatate este sa ne vaccinam, intr-un numar cat mai mare”, mai precizeaza George Lazar.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.