Dragos Chitic nu a avut curaj sa participe la dezbaterea electorala de miercuri 01.06.2016 (VEZI STIREA AICI! )  Pe tot parcursul zilei de ieri si de astazi, el a inventat tot felul de scuze penibile prezentate in articole de presa comandate: ba ca nu a fost invitat, ba ca nu a stiut, ba că se teme că îi dau ”na- na!” ceilalti candidati, scuze care nu au demonstrat decat ca incearca sa dreaga busuiocul, lucru care a fos remarcat si taxat de majoritatea pietrenilor mai ales in mediul online, unde Chitic a fost etichetat ca las, fricos sau ca are lucruri de ascuns si prefera sa stea ascuns ori ca este mai fricos decat o femeie (n.n. Ana Monda- M10 a participat)

Drept urmare, Chitic a fost ironizat atat de catre candidati cat si de public.

La un moment dat, Catalin Dragusanu care avea dreptul la doua intrebari pentru contracandidati, a spus ca ”vreau ca una dintre intrebari sa i-o adresez lui Dragos Chitic”. Spre amuzamentul maxim al celor prezenti a rostit intrebarea ca si cum Chitic ar fi fost de fata, moment in care moderatorul, Daniel Vinca a pus microfonul la pupitrul pe care era numele primarului interimar si a asteptat sa raspunda cineva. Bine-nteles ca nu avea cine sa raspunda si nu s-au auzit decat hohote de ras si comentarii pe marginea lasitatii de care a dat inca o data dovada Chitic.

DSC_0208

Ca o paranteza fie spus, la momentul la care era ironizat pentru frica de a participa la confruntari electorale, Chitic era prezent timp de doua ore, la doua posturi TV locale diferite, alaturi de colegi de partid si povestea cate-n luna si in stele. Nu este o noutate pentru nimeni ca el prefera emisiuni TV comode, in care apare doar cu moderatorul ori cu colegi de partid, niciodata insa, cu contracandidati dar, si conferintele de presa in care spune verzi si uscate, apoi i se pun intrebari dinainte aranjate cu jurnalistii sai de casa, iar la cele incomode raspunde cu deja celebrele si vesnicele clisee: ”nu am stiut”, ”nu am fost informat”, ”o sa ma informez”, ”gasim solutii”.

Episodul descris mai sus nu este singular, mai multe puteti vedea pe imaginile filmate.

Dezbaterea a putut fi urmarita live pe site-ul Turn Tv si in urmatoarele ore va putea fi urmarita inregistrarea pe internet pe siteul nostru, pe site-ul Vestea. net si pe Turn TV online, precum si la postul de televiziune TVM.

Ionut CORFU

DSC_0208

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.