In ultimul timp, tvmneamt.ro a relatat despre mai multi candidati PSD Neamt la primariile din judet, unii dintre ei deja in functie, care vorbesc ca la usa cortului sau care mint fara nicio rusine, sperand sa ajunga sau sa mai ramana in fruntea comunitatilor din care fac si ei parte. Unii dintre ei tin si lectii de patriotism, de administratie publica sau chiar de educatie, in timp ce in spatele lor se ascund fapte reprobabile.

Este si cazul candidatului PSD la primaria Gîrcina, care desi se erijeaza intr-un exemplu de moralitate, este cercetat intr-un dosar penal pentru infractiunea de distrugere.

Conform informatiilor obtinute de tvmneamt.ro, Marius Amariei (foto), caci despre el este vorba, ar fi provocat mai multe distrugeri pe un teren din satul Cuiejdi (punctul ”Mătieș”), apartinand lui A.V. din aceeasi localitate. Totul s-a petrecut pe data de 2 august, cand Amariei a intrat fara drept cu o masina de teren pe proprietatea respectiva, provocand mai multe daune, de fata cu proprietarul, desi fusese avertizat ca se afla pe o proprietate privata.

Informatia a fost confirmata oficial de Politia Neamt: ”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, în cadrul căruia sub efectuate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț”, au declarat reprezentantii IPJ Neamt.

Conform unor surse din ancheta, cercetarile sunt destul de avansate, urmand a se stabili si cuantumul prejudiciului, apoi dosarul va fi trimis in instanta.

Politia Neamt mai are in desfasurare o ancheta in care este vizat candidatul PSD la primaria Gîrcina, dupa ce acesta a participat pe 13 septembrie la o slujba religioasa pe un deal din localitate, unde s-au impartit alcool si alimente pentru aproximativ 50 de persoane, existand suspiciunea comiterii infractiunii de ”mita electorala”.

Poliția Neamț s-a autosesizat- Anchetă la Gîrcina, după ”pomana electorală” PSD

Întrucât nu a putut fi contactat pentru a-si expune punctul de vedere, candidatul PSD de la Gîrcina poate trimite un drept la replica pe adresa de mail redactiei: tvmpiatraneamt@gmail.com

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.