La tvmneamt au ajuns niste imagini surprinse zilele trecute in parcul din centrul orasului Piatra Neamt, care semnaleaza o capcana pentru copiii care se joaca in locul respectiv.

Este vorba despre un dispozitiv metalic (placa) de la fantana arteziana, care s-a desprins din suportii in care era fixat. Fântâna este nefunctionala de cel putin 2 ani de zile, devenind intre timp loc de joaca pentru copii. Dupa cum se poate observa, locul este foarte periculos, insa nimeni din administratia locala nu s-a obisit sa intervina, desi se pot intampla accidente grave daca un copil își prinde piciorul acolo.

Remedierea situatiei nu ar fi nu capat de tara din punct de vedere financiar si nu ar trebui ca astfel de situatii sa fie semnalate in presa, ci ar trebui rezolvate in timp record, avand in vedere ca primaria face sedinte de urgenta ca sa dea bani pe scene de spectacole organizate de ONG-uri cu proptele politice sau aloca zeci de mii de euro pe manifestari ca zilele orasului sau pe procesiuni religioase.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.