O noua ”capodopera” marca Publiserv a aparut in mijlocul B-dului Traian din Piatra- Neamt, in zona cladirii ANAF, mai exact in fata blocului H3.

Timp de aproximativ doua zile mai multe echipe Apaserv au intervenit in locul amintit pentru remedierea unei avarii, unde a fost nevoie de saparea gropii de rigoare pentru a se ajunge la teava. Ieri (21 decembrie), lucrarea a fost terminata iar asfaltul a trebuit adus la starea initiala. Ce inteleg unii prin ”starea inititala” se poate vedea din poze.

Aducerea la ”starea initiala” cade in sarcina Publiserv, companie in fruntea careia este vajnicul bugetar de dreapta, Valentin Ciobanu, cel care promitea verzi si uscate la instalarea in functia de director interimar explicand cum va lucra el in interesul cetatenilor, in schimbul unui salariu de 6.000 de lei.

Trebuie spus ca printr-o Hotarare de Consiliu Local, compania Apaserv este obligata sa incredinteze catre Publiserv lucrarile de aducere a asfaltului la ”starea initiala”.

Ca de fiecare data in astfel de cazuri, Publisev intelege sa-si bata joc de nervii si de banii platitorilor de taxe si impozite, ”reparand” ditamai groapa de circa 5m/1,5m cu pavele recuperate de prin alte locuri din oras, unde au trebuit inlocuite, rezultand o lucrare de toata jena, care sub greutatea autovehiculelor din trafic a inceput deja sa se transforme intr-un loc unde pietrenii vor rupe in doua anvelope, jante si suspensii. Despre siguranta traficului rutier nici nu mai vorbim.

Directorul Publiserv a refuzat sa raspunda apelurilor noastre telefonice pentru a da explicatii despre bataia de joc din imagini, care din informatiile noastre, costa cam 140 de lei pe metru patrat.

Asta confirma inca o data faptul ca Publiserv nu este altceva decat o capusa pentru bugetul primariei si in sprijinul acestei afirmatii sunt cel putin doua elemente, referindu-ne strict la cazul de fata: obligarea unei firme sa dea lucrari Publiserv si faptul ca Publiserv face niste lucrari in bataie de joc, reparand carosabilul cu pavele refolosite, la pret de asfalt.

Si ca sa nu lipseasca bomboana de pe coliva, intr-un comunicat de presa remis redactiilor chiar astazi, Primaria anunta ca Municipiul Piatra-Neamț a fost premiat la Gala Fondurilor Structurale, castigand locul al III- lea la sectiunea ”Bucurosi de oaspeti”. Bucurosi de oaspetii care vor merge pe strazile din oras pe pavele in loc de asfalt, am completa noi.

Ionut CORFU

 

3 COMENTARII

  1. Parerea mea este ca au facut foarte bine închizând gaura cu pavele deoarece doar un Dorel putea turna asfalt la temperaturile de acum. Sunt sigur că la asta s-au gândit si cei de la Plubiserv si in primavara vor remedia asfaltul.

    • Bineinteles ca asa este, numai ca jurnalistul, specialist mare in domeniu, a mai marcat un articol.
      ADMIN: Trebuie sa fii idiot, nu specialist, ca sa nu-ti dai seama ca pavelele nu au ce cauta in mijlocul unui blevard, pe post de asfalt. Dar, deh… fiecare cat il duce mintea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.