Andrei Carabelea, primarul de Piatra Neamt, are o viziune despre care i-a vorbit si Ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman (foto). ”I-am vorbit domnului ministru despre viziunea mea ca în 10 ani Piatra Neamț să fie orașul cu cea mai mare viteză la internet din Europa. Sunt sigur că vom avea sprijinul și susținerea în acest proces al digitalizării pentru orașul nostru, mai ales că domnul ministru este nemțean de-al nostru”, spune edilul intr-o postare pe facebook, cu rezumatul activitatilor pe care le-a avut la Bucuresti, unde saptamana trecuta a participat la o intalnire cu premierul Cîțu, alaturi de primarii PNL din Neamt. ”Așa cum am promis, revin cu rezumatul vizitei la București de zilele trecute. A fost o săptămână foarte plină și productivă”, explică alesul pietrenilor. Intreaga postare poate fi vazuta AICI, iar incheierea este una plina de sperante pentru viitorul Perlei Moldovei: ”Dragi pietreni, fiecare astfel de vizită și întâlnire înseamnă pași importanți pentru devoltarea orașului nostru”, conchide Carabelea.

Unul dintre participantii la intalnirea primarilor cu premierul Cîțu, povesteste si un episod amuzant, al carui protagonist ar fi fost tot Andrei Carabelea. Acesta s-ar fi plans prim-ministrului ca ar trebui niste bani pentru refacerea punții de la ștrand. Intre timp, scandurile rupte de pe punte, au fost inlocuite cu o bucata de OSB.

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

 1. Știți cum zicea La Familia, vorbe, vorbe .
  Viteza internetului o asigură operatorii, va nu are primăria nici rețele nici antene si nici atribuții.
  Vorbe . Până la internet sunt zeci de alte urgente majore .
  Nu avem o centură reală a orașului completa, nu avem apa și canalizare, nu exista o viziune asupra dezvoltării orașului .
  Nu fac politică dar sunt terenuri goale, în oraș pe care o administrație competenta ar putea crea facilităti pentru parcuri industriale .
  Ne uitam la țările din Europa și vedem că au sute de hectare de zone industriale .
  Noi, un noi general adică că de fapt sunt ei au ras toate mijloacele de producție și am ajuns sa importam totul .
  Ma uit la Reconstrucția, ce treabă ar face acolo un cap de neamt, sau francez ori belgian să aibă terenul ăla !
  Ai apa, ai canalizare, ai gaz metan !
  Conductele și vanele sunt acolo, doar dai blindurile jos și extinzi o nouă rețea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.